Ont-wikkel je scheiding is aangesloten bij Succesvol Scheiden Nederland en heeft een licentie voor de SCHIP-aanpak

Ja, ik wil graag een oriëntatie gesprek

Gratis oriëntatie gesprek

Zijn jullie samen gemotiveerd om na de scheiding
als ouders verder te gaan, zodat de kinderen verder
kunnen met kind te zijn? Vraag dan een gesprek aan.
Ja, ik wil graag een oriëntatie gesprek

Relatie-coaching.

Hoe ziet je ideale relatie eruit en hoe gedraag je je dan? Wie zou je kunnen zijn? En ben je daarin afhankelijk van de ander? Vaak hebben we allerlei verwachtingen bij het aangaan van een relatie. Verwachtingen die in de eerste fase ook worden ingevuld. De ander voelt alsof je elkaar al jaren kent, en leest, lijkt wel moeiteloos je gedachten.

Tot het moment dat het gaat schuiven binnen de relatie, je merkt dat je je suf ergert aan bepaald gedrag. Die geweldige eigenschap van jou perfect aanvoelen, lijkt volledig uit het arsenaal van de ander verdwenen te zijn.

Wat is er gebeurd? Is de ander zo veranderd, ben je zelf verder gegroeid zonder de ander daarin mee te nemen?

We vormen ons allemaal een beeld van de ideale partner in onze kinderjaren, door wat we meemaken, onze reacties daarop, maar ook door onze niet ingevulde verlangens. De verwachtingen naar de ander zijn hooggespannen. We verlangen een maatje, een luisterend oor, oordeelloosheid, iemand die ons bevredigd seksueel, en ons volledig begrijpt zonder uitleg, want diegene leest immers onze gedachten.

En dan is het eerste hormoonshot uitgewerkt. Hoe kun je in liefdevolle verbinding blijven, hoe kun je leren en helen, er samen weer sterker uitkomen?

Middels de Schip-aanpak en Imago-technieken kun je met elkaar onderweg naar een nieuw samenzijn en elkaar helen op stukken uit je vroegere jaren. Stukken die je op sommige momenten overnemen, en de emoties de overhand laten krijgen, zodat je niet langer in verbinding bent met jezelf en/of de ander.

Elkaar volledig liefhebben en het mooiste zijn wat je kunt zijn, zelf en met je partner, hoe zou dat kunnen zijn?
Heb je interesse en/of vragen, neem contact op, zodat we een passend traject (hoeft niet lang te zijn) uit kunnen stippelen.